Flot facade, skur eller carport? Jeg tilbyder udvendigt malerarbejde

Malerarbejde er ikke bare en indendørs opgave. Her ved Bifrost Malerfirma ApS tilbyder jeg også alle former for udvendigt malerarbejde på din bolig eller anden bygning.

Her er ingen opgave for stor eller lille, og jeg møder dig altid med et smil og ører, der er klar til at lytte til dine specifikke ønsker.

Jeg holder til i Svendborg, men jeg kører gerne til de omkringliggende byer som Ollerup, Stenstrup og Rudkøbing. Mine kunder er primært private, men jeg maler gerne for alle.

Få et tilbud


Frisk facaden op

Facaden er ofte det første, som man lægger mærke til på et hus. Det er en af grundene til, at det er vigtigt, at den vedligeholdes. Det giver et bedre helhedsindtryk af bygningen, og det er også rart for dig som beboer, at dit hjem ser pænt ud.

Det er dog ikke kun af kosmetiske grunde, at facader skal vedligeholdes. Jeg kan selvfølgelig male den, hvis du blot ønsker forandring og en ny farve. Men det er også vigtigt, at facaden er i god stand, for at man passer på huset. En velholdt facade beskytter resten af huset mod vind og vejr. Er der revner og huller, så kan der trænge kold luft ind, og det kan give træk, frostskader og hæve varmeregningen. Det kan også betyde, at der trænger fugt ind, hvilket kan give både fugtskader og svamp, som er farligt at leve i. En del af det maling, jeg bruger, har fungicidedræber i, som slår svamp ihjel og forhindrer den i at sprede sig.

Jeg kan male og forsegle din facade, men er der småskader som revner, så kan jeg pudse dem op, inden jeg maler, så du får et flot slutresultat.

Ønsker du maling af vinduer og døre i samme omgang, så kan jeg også stå for det.

Beskyttelse til alt dit træværk

Træ er et flot materiale, men det kan også være ekstra udsat, når det bruges udendørs. Jeg tilbyder at give træbeskyttelse til, og eventuelt male, skure, carporte, terrasser, sternbrædder, tagudhæng og andre ting i træ, som du har udendørs.

Udover vedligehold, så kan maling af dit træværk bringe farve, liv og et moderne look til din bolig. Spørg mig endelig om de nyeste trends eller et klassisk look – jeg kan det hele.

Jeg vejleder grundigt i valg af materialer, beskyttelse og farve, så du får det optimale resultat, som holder længst muligt.


Kontakt mig for en snak og et tilbud

Jeg tager mig altid god tid til at tage en uforpligtende snak om dine idéer og projekter, inden jeg sender dig et lige så uforpligtende tilbud. Du kan være sikker på, at jeg lytter til alle dine ønsker og spørgsmål. Når opgaven er udført, så går jeg ikke igen, før jeg også har ryddet helt op efter mig, lige til det sidste stykke malertape.

Skal vi tage en snak om dine behov? Ring til mig på telefon 41 45 25 47, eller skriv en e-mail på kontakt@bifrostmalerfirma.dk. Så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.