Bag Bifrost Malerfirma ApS står jeg, bygningsmaler Jonathan Andersen. Som navnet antyder, så er jeg flittig som en bi, og jeg elsker at arbejde med alle regnbuens farver i mit arbejde. 

Jeg blev officielt uddannet i 2017, men jeg har over 15 års erfaring i branchen. I 2022 startede jeg selv Bifrost Malerfirma ApS, som holder til i Svendborg.

Jeg brænder for mit fag og sætter en ære i at aflevere et resultat, som kunden er helt tilfreds med. Derfor kan du som kunde være sikker på at jeg hjælper dig i mål med din opgave.

Nyt, gammelt og alt i mellem

Jeg er uddannet på Svendborg Erhvervsskole som bygningsmaler, og jeg har igennem årene erhvervet mig erfaring indenfor alle aspekter af malerfaget. Det er vigtigt, at du som kunde får lige akkurat din opgave udført, efter dine ønsker. Det betyder, at jeg holder mig opdateret på materialer og de nyeste trends, så jeg kan udføre alt fra klassiske opgaver til de helt moderne.

Lad os tage en snak

Jeg vægter en god kontakt og kommunikation med kunden, så en rar og grundig snak er altid der, hvor vi starter.

Når du vælger mig, så kan du være sikker på, at opgaven udføres grundigt og professionelt. Ring for et uforpligtende tilbud.