Er du træt af at kigge på de gamle fliser i dit køkken eller badeværelse? Ønsker du at tilføje et moderne touch til dit hjem? Så er microcement svaret! Ved at anvende microcement på dine eksisterende fliser og andre overflader kan vores dygtige malere forvandle dem til sømløs, elegant og moderne overflade.

Mange fordele med microcement

Der er rigtig mange fordele ved at anvende microcement. Noget af det helt fantastiske og smarte ved microcement er, at det har en enorm god klæbeevne. Det betyder, at du kan bruge microcement ovenpå de fleste underlag. Du kan f.eks. bruge microcement ovenpå glas, mur, fliser/klinker, gips m.m. den helt store gevinst, ved microcement, er at belægningen kan påføres direkte ovenpå fliser/klinker.

Det vil sige at du slipper for at fuldspartle fliserne og/eller banke dem ned. Det har en kæmpe betydning i forbindelse med renovering af eksempelvis badeværelse eller bryggers. For det første er det meget bedre for pengepungen, i og med at fliserne ikke skal fjernes først. Derudover er det mere tidsbesparende, og giver et meget populær, trendy og unik betonudtryk.

Du får en slidstærk overflade, der modstår ridser, pletter og daglig slitage, så du kan være sikker på, at dine overflader forbliver smukke og modstandsdygtige i mange år fremover.

Hvad koster microcement?

Prisen for microcement variere meget, da det afhænger af størrelsen af den overflade, der skal dækkes, opgavens kompleksitet og den ønskede finish. Generelt vil prisen ligge omkring 1.500 kr. pr. kvm. inkl. materialer og arbejdskraft, prisen kan selvfølgelig stige og falde.

Så hvis du gerne vil have en mere nøjagtig pris på dit specifikke projekt, så kontakt os allerede i dag, så kommer vi ud til dig og kigger på dit projekt og giver dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Kontakt Bifrost Malerfirma ApS i dag og oplev fordelene ved microcement på fliser. Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig med at skabe den perfekte overflade i dit hjem. Så grib denne enestående mulighed ring til os på 41 45 25 47 eller send os en mail til kontakt@bifrostmalerfirma.dk, du kan også nemt udfylde vores kontaktformular, så vil vi vende hurtigst muligt tilbage.