Frisk din bolig op med indvendigt malerarbejde

Trænger huset til et nyt look? Skal de skallende vægge have en kærlig hånd? Bifrost Malerfirma ApS kan hjælpe!

Jeg udfører alle former for indvendigt malerarbejde, og ingen opgave er for stor eller lille.

Min base er i Svendborg, men jeg kører også rundt til kunder i omegnen ved steder som Ringe, Rantzausminde, Stenstrup, Tved og Langeland.


Få hjælp til maling, spartling og tapetsering

Der er mange opgaver, som falder under indvendigt malerarbejde. Jeg tilbyder hjælp med ting som:

Almindelig maling af vægge og lofter

Her vejleder jeg til valg af nuancer og type af maling. Jeg udfører også spærrende maling, hvis der har været røget i huset, og vådrumsmaling til badeværelse, mm.

Du kan vælge maling, som gør det nemt at vaske dine vægge. Det er især en fordel i køkkener og børneværelser, hvor der nemt kommer fedtede fingre på væggene.

Maling af flyttelejligheder

Både ved ind og udflytning, og for private såvel som boligforeninger. Her kan vi også tage en snak om, og det er nødvendigt at male hele lejligheden, eller om der flot skal friskes op i visse områder.

Fuldspartling af vægge og lofter

Har du ujævne vægge eller lofter? Er der måske mange huller, samlinger mellem gipsplader eller andet, som giver et ufærdigt look? Med fuldspartling får du helt jævne og flotte overflader, som også giver et meget moderne look. Læs mere om fuldspartling her.

Opsætning af tapet, filt og glasvæv

Jeg tilbyder opsætning af disse, og du kan læse meget mere om det lige her.

Lakering af træværk

Døre, paneler, gerigter og andet træværk skal vedligeholdes. Jeg tilbyder lakering og eventuel maling af disse, så de holder og holder sig pæne. Jeg er detaljeorienteret og meget erfaren i at få træværket frem, så det bliver en flot feature i dit hjem. Det tilbydes både i nybyggede huse og i forbindelse med renovering og reparationer, og det kan virkelig være kronen på værket. Som maler er jeg den sidste håndværker i huset, og jeg står altid for en flot finish.

Reparationer

Desuden tilbyder jeg at udføre reparationer. Det kan være i forbindelse med uheld, pludseligt opståede skader eller ønsket om en nyt look i boligen. Jeg sørger her altid for, at det nye passer sammen med det gamle.


Skal vi arbejde sammen?

Når vi starter et samarbejde om din opgave, så kan du enten overlade det hele til mig, eller du kan vælge at være mere involveret. Har du selv gode idéer og tanker, så tager vi en grundig snak om dem, inden vi sætter os fast på en plan.

Du kan være sikker på, at jeg altid holder mig løbende opdateret omkring de nyeste teknikker, materialer samt trends, så du kan få lige det udtryk, som du drømmer om i dit hus.

Jeg vægter et godt resultat, og derfor er det vigtigt, at vi sammen får løst opgaven, så du bliver tilfreds og får lige netop dine ønsker opfyldt.

Kontakt mig på telefon 41 45 25 47 eller e-mail kontakt@bifrostmalerfirma.dk  for at høre mere. Her giver jeg også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt for et tilbud