Moderne look i boligen med fuldspartling af vægge og loft

Hvis du går og drømmer om, at din bolig ligner noget fra et boligmagasin, så skal du starte med væggene. Her handler det ikke bare om valg af maling, men også hvad der foregår under malingen. Fuldspartling giver et lækkert og moderne look, som binder hele huset sammen i smuk harmoni, og her ved Bifrost Malerfirma ApS er jeg klar til at hjælpe med lige netop det.

Jeg kører ud til fuldspartling fra min base i Svendborg, og jeg kører til alle nærliggende byer, som Rudkøbing, Vester Skerninge og Egense. Til større opgaver kører jeg også gerne lidt længere, så ring endelig.

Fuldspartlingen kan selvfølgelig kombineres med mine andre tilbudte opgaver.

Få et tilbud


Fra kælder til kvist

Fuldspartling er ofte et kosmetisk valg, da det giver dig plane, flotte overflader, som malingen glider smukt over. Det udføres typisk i nybyggede huse eller ved renovering, da det normalt gøres fra kælder til kvist, på én gang. Fuldspartling gør, at du ikke længere ser de træls samlinger mellem gipsplader, og andre materialer på loft og vægge. 

Når jeg har spartlet, så slibes overfladerne helt plane, og så grunder jeg dem selvfølgelig, så de er klar til maling. Dette kan jeg også udføre i samme omgang. 

I forbindelse med fuldspartling kan jeg også installere hjørneskinner, som beskytter mod slid og slag, så væggene holder sig pæne længere. Det hele ender med at være snorlige, så dit hjem ville passe lige ind i et boligprogram.

Pletspartling er også en mulighed

Jeg kan selvfølgelig også udføre pletspartling i forbindelse med maling, hvis du blot ønsker små huller og ujævnheder ordnet. Det kan også være løsningen til reparationer af mærker fra slag og stød, hvis et bordben eller andet har ramt væggen.

Så lige meget om der er opstået en skade, eller hele rummet skal friskes op til nyt, så hjælper jeg dig i mål med dit projekt.

Eventuelt maling eller tapetsering kan ligeledes tilbydes efterfølgende, hvis du ønsker det fulde projekt udført på én gang i høj og lækker kvalitet.


Kontakt mig for en grundig snak

Jeg er stolt af min gode kommunikation med kunderne, som garanterer, at alle parter er glade og tilfredse under hele processen. Det er vigtigt, at vi tager en god snak om arbejdet, inden jeg går i gang, så vi undgår misforståelser.

Det er desuden muligt at få udført arbejdet, når det passer dig. Det kan fx være mens du er på arbejde, så du slipper for at skulle flytte dig rundt, mens jeg er i gang. Jeg kan også sagtens spartle ét rum af gangen, så det er muligt at bo i huset, mens arbejdet står på. Det er der mange, som foretrækker.

Skal vi tage en snak om dit projekt? Ring endelig til mig på telefon 41 45 25 47, eller skriv en e-mail på kontakt@bifrostmalerfirma.dk . Så planlægger vi en snak og et eventuelt besøg, som kan afholdes, når det passer dig bedst. Efterfølgende sender jeg et uforpligtende tilbud, som du så kan tage stilling til.

Kontakt for et tilbud